+31-(0)187-492541
info@aqualitybv.nl

Omgekeerde osmose

Waar Omgekeerde Osmose installaties in bedrijf zijn, worden steeds vaker anti-scalents ingezet. Hierdoor kan worden afgezien van het gebruik van onthard voedingswater en kan de recovery (indikkingsgraad) verder worden opgevoerd. Hierdoor stijgt het rendement van de omgekeerde osmose installatie.

Aquality beschikt over de kennis en behandelingsprogramma’s die bestaan uit hoogwaardige anti-scalants en cleaners voor de membranen.

Indien u de specificaties van de omgekeerde osmose installatie (voedingwater flow, system recovery, type membranen, etc.) en de watersamenstellingen van het suppletie water aan ons doorgeeft, kunnen wij voor u een uitgekiende berekening uitvoeren.

Wij beschikken over een uitgebreide database waarmee we de juiste anti-scalant kunnen selecteren en de benodigde productdosering kunnen berekenen. Daarna kunnen wij u een vrijblijvende kostenopgave per m3 en op jaarbasis doen toekomen. Met behulp van deze database kunnen wij ook de maximale recovery van de RO’s uitrekenen.

Download hieronder een voorbeeld rapport van een membraan autopsie:
RO autopsy